Τα Διαμερίσματα

Δίκλινο παραδοσιακό διαμέρισμα

Ευρύχωρο ανακαινισμένο διαμέρισμα, τμήμα ενός τυπικού παραδοσιακού σπιτιού της Λίνδου. Βρίσκεται στο ισόγειο, γύρω από την εσωτερική αυλή με το βοτσαλωτό δάπεδο, την κληματαριά και το ανθισμένο παρτέρι, όπου συνυπάρχουν αρμονικά η μουσμουλιά και η νεραντζιά με τον βασιλικό και το γιασεμί.

περισσότερα...

Τρίκλινο Παραδοσιακό Στούντιο

Πολύ ευρύχωρο ανακαινισμένο στούντιο, τμήμα ενός τυπικού παραδοσιακού σπιτιού της Λίνδου. Βρίσκεται στο ισόγειο, γύρω από την εσωτερική αυλή με το βοτσαλωτό δάπεδο, την κληματαριά και το ανθισμένο παρτέρι, όπου συνυπάρχουν αρμονικά η μουσμουλιά και η νεραντζιά με το βασιλικό και το γιασεμί.

περισσότερα...

Τρίλινο Παραδοσιακό Διαμέρισμα

Τετράκλινο ανακαινισμένο διαμέρισμα, τμήμα ενός τυπικού παραδοσιακού σπιτιού της Λίνδου. Βρίσκεται στο ισόγειο, γύρω από την εσωτερική αυλή με το βοτσαλωτό δάπεδο, την κληματαριά και το ανθισμένο παρτέρι, όπου συνυπάρχουν αρμονικά η μουσμουλιά και η νεραντζιά με το βασιλικό και το γιασεμί.

περισσότερα...

Δίκλινο Στούντιο

Βρίσκεται στον πρώτο όροφο ενός τυπικού παραδοσιακού σπιτιού της Λίνδου. Κοντά στην κατάφυτη βεράντα με την ανθισμένη βουκαμβίλια, το στούντιο προσφέρει ανεμπόδιστη θέα προς την Ακρόπολη και την ακτή του Αγίου Παύλου.

περισσότερα...

Τετράκλινο Διαμέρισμα

Τετράκλινο ανακαινισμένο διαμέρισμα, τμήμα ενός τυπικού παραδοσιακού σπιτιού της Λίνδου. Βρίσκεται στον πρώτο όροφο, κοντά στην κατάφυτη βεράντα με την ανθισμένη βουκαμβίλια, από όπου η θέα προς την Ακρόπολη και την ακτή του Αγίου Παύλου είναι ανεμπόδιστη.

περισσότερα...